Becali nu mai vrea transferuri - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre intenţia lui Becali de a nu mai transfera pe nimeni, declaraţiile lui Mutu după meci sau cdourile primite de Andone. Printre alte subiecte, Oltchim se califică în Liga de pe primul loc, iar Turcu încearcă să îl îndrepte pe Adrian Cristea.

Becali nu mai vrea transferuri. Steaua a plecat în Turcia pentru primul cantonament al iernii. Deşi l-a pierdut pe Rada şi este aproape de despărţirea de Dayro, Stoichiţă încă aşteaptă transferurile promise de Becali. Patronul din Ghencea s-a văzut refuzat de Yovov şi Ouon şi nu mai vrea deocamdată să aducă pe nimeni în Ghencea. "Luăm titlul şi cu ce avem", crede patronul Stelei, potrivit ProSport.

Mutu: "Degeaba am marcat, ne-am crezut învingători dinainte". Cinci goluri în unsprezece zile. Excelentul bilanţ îi aparţine "Briliantului" Fiorentinei, Adrian Mutu. Românul a punctat şi astăzi, cu Bologna, însă trupa lui Prandelli a pierdut confruntarea de pe Artemio Franchi (1-2). "Un singur gol marcat nu a fost suficient azi, cu Bologna. Am început rău, le-am făcut cadou două goluri adversarilor. În partea secundă am jucat mai bine, însă per ansamblu a ieşit rău", a declarat Adrian Mutu, citat de Gazeta Sporturilor.

Vezi ce a primit Andone înainte să plece în Bulgaria. Tort cu cele mai mari victorii din carieră, castraveţi muraţi mai buni decât cei bulgăreşti, mămăligă pentru Stoicikov şi un pix, cu care să semneze contractul. Asta a primit cadou Andone de la Antena 1 şi GSP TV înainte să plece în Bulgaria pentru negocieri cu TSKA Sofia. 

Oltchim se califică în Liga de pe primul loc. Campioana României Oltchim s-a calificat duminică în grupele principale ale Ligii Campionilor de pe primul loc, deşi a fost învinsă în deplasare de Gyor, scor 26-22 (16-8). Oltchim a avut cea mai slabă primă repriză din acest sezon, marcând doar opt goluri până la pauză. Pe final, handbalistele antrenate de Radu Voina s-au "întrecut" în ratări, fiind depăşite de miza ultimei cofruntări din grupa C: calificarea mai departe de pe prima poziţie, anunţă Sport.ro.

Turcu încearcă să îl îndrepte pe Adrian Cristea. Acţionarul dinamovist Vasile Turcu susţine că a purtat o discuţie cu mijlocaşul Adrian Cristea, în care i-a spus că, pentru a obţine un contract la o echipă mare, trebuie să îşi schimbe atitudinea şi să demonstreze pe teren. Conducătorul "câinilor roşii" trage speranţa că "Prinţul" să fi înţeles ceva din conversaţia respectivă, pentru că, în opinia sa, formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare îi trebuie mai multă determinare, notează Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite