Vezi cum execută Becali ordinele suporterilor! - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre venirea lui Tall la Steaua,pacea lui Becali cu suporterii şi despre chemarea suporterilor dinamovişti la meci. Printre alte subiecte, Mircea Rădulescu are încredere în naţională, iar Săpunaru a fost suspendat şase luni.

"Am facut pace!" Vezi cum execută Becali ordinele suporterilor!

Gigi Becali a anunţat că a ajuns la o înţelegere cu suporterii! Aceştia nu vor să mai aibă legătură cu Argăseală şi l-au obligat pe Becali să-şi ceară scuze fostelor glorii! "Am ajuns la o înţelegere, sunt nişte doleanşe pe care le au suporterii. Una este exagerată, este dorinţa lor. Este vorba de Valeriu Argăseală, care nu este agreat de suporteri. Nu-l suportă şi mi-au cerut să nu se mai amestece în comunicarea cu fanii. Protestele împotriva mea se vor face numai prin bannere, nu în timp ce mingea se află în joc, ci înainte, la pauză şi după meci", a declarat Becali la Sport.ro.

Dinamo îşi cheamă suporterii la derby » Lume, lume, hai la fotbal

Ultraşii dinamovişti au împânzit Bucureştiul cu postere prin care cheamă lumea la stadion duminică seara. "Fără suporteri, fotbalul nu are farmec. Când ei nu cântă, parcă e un meci amical. Veniţi la stadion, fiţi alături de noi!", e mesajul lui Claudiu Niculescu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. Deşi au avut multe nemulţumiri în tur, cînd şi-au vărsat furia atât asupra jucătorilor, cât şi a conducerii, fanii au făcut primul pas spre împăcare. Au creat postere speciale cu mesajul "Veniţi înapoi acasă!", pe care le-au răspândit prin tot Bucureştiul, scrie Gazeta Sporturilor.

Săpunaru a fost suspendat şase luni

Lovitură de teatru în cazul Săpunaru. Românul a fugit degeaba de la Porto să joace la Rapid. Federaţia portugheză l-a suspendat pe român şase luni pentru că s-a bătut cu stewarzii la derby-ul cu Benfica. Liga din România spune că Săpunaru nu are drept de joc nici la Rapid. Federaţia îi contrazice. "Eu îmi doresc să câştig campionatul cu Rapid acum şi vom vedea ce va fi mai departe", a declarat Săpunaru pentru GSP TV.

Gora Tall vine azi!

Pe ultima sută de metri, Steaua a reuşit să mai înregimenteze un jucător. Tall va fi împrumutat până în vară în Ghencea, patronul Becali achitând către APOP aproximativ 70.000 de euro. Deşi tehnicianul Stoichiţă anunţă că până miercuri speră ca transferul să fie rezolvat, fotbalistul îl contrazice: "Mâine cred că voi veni în România, aştept ca totul să fie pus la punct. Sunt fericit că voi ajunge la Steaua, nu credeam că acest transfer se va mai realiza. Trebuie să recunosc că este un pas important în cariera mea. Am venit să ajut această echipă să câştige campionatul", a spus Gora Tall pentru ProSport.

Mircea Rădulescu: "Cred că putem obţine primul loc în grupă"

Directorul şcolii federale de antrenori, Mircea Rădulescu, are încredere în naţionala pregatită de Răzvan Lucescu, considerând că tricolorii se pot califica la Campionatul European din 2012, competiţie ce va avea loc în Polonia şi Ucraina. "Eu sunt de părere că în grupa noastră trebuie să vizăm primul loc şi cred că-l putem obţine chiar dacă avem un adversar redutabil. Sunt lucruri de exploatat şi în cazul francezilor cum ar fi: conflictul cu antrenorul Domenech, care nu are cum să nu se transmită şi asupra echipei şi faptul că dupa Africa de Sud este posibil ca ei să aibă un alt selecţioner, se vorbeşte de Blanc, iar acesta va aduce noutăţi", a declarat Mircea Rădulescu pentru Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite