Baschet: ”U” Mobitelco a câștigat derbyul Ardealului. Vezi toate rezultatele!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"U" Mobitelco Cluj a câștigat fără probleme marele derby al Ardealului cu CSU Atlassib Sibiu, scor 93-68. A fost o etapă a meciurilor dezechilibrate, patru echipe depășind granița celor 100 de puncte pe meci.

Altădată o întâlnire din care ieșeau scântei, de această dată derby-ul Ardealului a curs într-un singur sens. Sibienii nu au rezistat decât cinci minute în Sala Horia Demian din Cluj și au capitulat sub jocul magistral al trio-ului Dykes, Krstanovic, Silvășan. Cei trei au marcat împreună 71 de puncte, mai multe decât întreaga echipă a Sibiului, în timp ce Branko Cuic și-a asumat rolul de distribuitor în această partidă, expediind 13 pase decisive.

Fostul idol al tribunelor clujene, LeVar Seals a fost principalul marcator al oaspeților, cu 20 de puncte. Dintre noile achiziții ale sibienilor doar Milos Markovic a dat randament, cu 12 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive. "Boomer" Herndon, cu doar 2 puncte marcate și Stefan Atanackovic cu 9 puncte dar și trei mingi pierdute și un procentaj slab la aruncări au fost marile dezamăgiri.

Clujenii își mențin poziția a treia, la o victorie distanță de primele două echipe, Gaz Metan Mediaș și CSU Asesoft Ploiești, în timp ce Sibiul este pe 11, în cădere liberă și are și o restanță extrem de dificilă cu Steaua Turabo.

Iată rezultatele din etapa a 17-a:

SCM Craiova - Steaua Turabo 68-99
"U" Mobitelco Cluj - CSU Atlassib Sibiu 93-68
BC Perla Harghitei - BCM U Pitești 67-105
CSM Oradea - Poli Iași 112-75
BC Mureș - CS Otopeni 109-99
Gaz Metan Mediaș - BC Timișoara 111-89
CSU Brașov - Asesoft Ploiești 61-98

Partida dintre Energia Rovinari și CSM București se joacă duminică de la ora 18.00 și este în direct la TVR 3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite