Baschetbalistul sârb Milos Pesici s-a întors la BC Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbalistul Milos Pesici, care şi-a reziliat contractul cu clubul "U" Mobitelco BT Cluj şi a semnat o înţelegere cu BC Timişoara, formaţia de la care s-a transferat în vară în Ardeal.

Clubul clujean şi jucătorul Milos Pesici au anunţat că au întrerupt colaborarea, de comun acord, din cauza neadaptării sportivului, dar şi a faptului că acesta dorea să fie mai aproape din casă, invocând probleme de familie.

Clubul BC Timişoara a anunţat, printr-un comunicat, semnarea contractului valabil în acest sezon, cu jucătorul venit de la Cluj. Milos Pesici a ajuns chiar luni la echipa antrenată de Dragan Petricevici, cu care s-a şi antrenat în cursul serii.

La "U" Mobitelco BT Cluj, Pesici a activat trei luni, sosind în vară, după patru sezoane petrecute la BC Timişoara, cu care a câştigat Cupa României şi a jucat finala Ligii Europei Centrale.

BC Timişoara a mai precizat că a renunţat la serviciile jucătorilor Zeljko Bojovici şi Stojadin Markovici, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare din actualul sezon.

Dacă actele de transfer vor fi gata la timp, Milos Pesici ar urma să debuteze pentru BC Timişoara, duminică, în deplasare, cu CSU Sibiu, în meciul din etapa a X-a.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite