Becali despre jucători: "Sunt plătiţi să vrea ce vreau eu!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre părerea lui Becali privind noul căpătan din Ghencea, ce spune Mutu despre Fiorentina şi propunerea lui Becali către Goian. Printre alte subiecte, Bozovici s-a dus la crâşmă după meci, iar Băhăian e o pată neagră pentru Gloria Buzău.

Becali despre jucători: "Sunt plătiţi să vrea ce vreau eu!"

Patronul Stelei, Gigi Becali, afirmă că doar Stoichiţă are dreptul să-şi spună părerea despre noul căpitan din Ghencea, jucătorii neavând niciun drept să comenteze acest aspect. "Ei sunt angajaţi la club şi eu sunt patronul lor. Ei sunt plătiţi să vrea ce vreau eu. În schimb, dacă Stoichiţă spunea ceva despre capitanul echipei, aşa era. Dar şi peste Stoichiţă ma puteam băga!" a declarat Gigi Becali la GspTV. Favoriţii la banderolă a finanţatorului de la Steaua sunt Juan Carlos Toja, Ovidiu Petre şi Cristian Tănase.

Vezi ce spune Mutu despre plecarea de la Fiorentina!

Într-o săptămână încep negocierile pentru noul contract al lui Mutu la Fiorentina! Dacă nu-i dublează salariul, impresarii ameninţă că-l duc la Manchester City. Cel mai bun marcator al Europei e la mare căutare. Impresarii cer pentru Mutu un salariu de 3,5 milioane, ca să nu-l ducă la City - pentru arabii patroni în Anglia, 7 milioane pentru Mutu sunt marunţiş la ce bani au aruncat pe transferuri, scrie Sport.ro. "Îmi doresc să îmi joc şansele cu Fiorentina în Champions League şi îmi doresc să câştig Cupa Italiei", a declarat Mutu.

Becali către Goian: "Dacă vrei, poţi să te întorci!"

Marile cluburi din Liga I trag de Dorin Goian în această iarnă, iar ultima formaţie intrată în cursa pentru fundaş e chiar Steaua, gruparea în tricoul căreia a câştigat două titluri de campion şi a jucat o semifinală de Cupa UEFA. Gigi Becali spune că i-a propus lui "Goe" să îmbrace din nou tricoul "roş-albastru"."I-am spus: "Dacă vrei, poţi să vii înapoi la Steaua. El a spus că nu poate să vină că, dacă ar veni, nu mai poate lua salariul de la Palermo", a anunţat Becali, citat de ProSport.

Bozovici a marcat cu Juventus şi, la pauză, s-a dus la crâşmă

Fundaşul rapidist Vladimir Bozovici a marcat în minutul 45 unicul gol al jocului-test cu Juventus Colentina, disputat ieri, pe terenul grupării din Liga a III-a. La pauză a fost înlocuit de Nae Manea. Bozo n-a mers însă la vestiare, potrivit Gazeta Sporturilor. A cotit-o 20 de metri la dreapta şi s-a instalat la o masă a barului din spatele tribunei I. Ca să uite de ger, Vladimir a comandat cîteva beri pe care le-a servit în compania lui Matici. La un moment dat, în bar a intrat preparatorul fizic al giuleştenilor: "Bozo, ce-ţi mai merge! Ţi-o fi bine aşa?". Cu paharul de alcool în faţă, jucătorul n-a rămas fără replică: "E perfect!".

Dan Tulpan: "Băhăian, o pată neagră pentru Gloria Buzău"

Preşedintele Gloriei Buzău, Dan Tulpan, a explicat, pentru Sport Total FM, în ce a constat implicarea lui Sergiu Băhăian la Gloria Buzău, nume de care se leagă patru crime săvârşite în urma unor înşelătorii financiare. "Respectivul n-a avut prea multe contacte cu noi, doar trei-patru întâlniri, deci n-am avut de ce să mă sperii întrucât nu cunosc toate dedesubturile afacerilor sale. Este o pată neagră pentru noi. Vedeţi că astfel de oameni ajung să cumpere acţiuni la cluburi de fotbal şi nu poţi să-i opreşti", a declarat Dan Tulpan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite