Se bagă peste Lăcătuş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali nu-l va mai lăsa pe antrenor să facă singur echipa la derby-ul cu CFR Cluj Înfrângerea cu 1-2 de la Iaşi l-a determinat pe finanţatorul Gigi Becali să se amestece din nou

Gigi Becali nu-l va mai lăsa pe antrenor să facă singur echipa la derby-ul cu CFR Cluj

Înfrângerea cu 1-2 de la Iaşi l-a determinat pe finanţatorul Gigi Becali să se amestece din nou peste stafful tehnic. Dayro Moreno, Rădoi, Lovin sau Habibou ar putea fi titulari la derby-ul cu CFR Cluj de duminică.

"Cu Poli Iaşi am jucat mai slab ca în turul campionatului, atunci măcar noi controlam jocul. Dacă jucăm tot aşa, atunci nu mai avem nicio şansă nici la locul doi. La meciul cu CFR mă voi implica eu, că altfel se alege praful. Ca să ştiţi de cine mi-a plăcut în meciul cu Poli Iaşi veţi vedea cu CFR Cluj. Ştiu că sunt apţi de joc şi Rădoi, şi Habibou, şi Dayro Moreno. Lui Pleşan îi mai trebuie pregătire după accidentare, l-am văzut şi pe Lovin, că Steaua are nevoie de el. Ovidiu Petre, săracul, nu avea ce face singur la mijlocul terenului", a spus Becali la emisiunea Fanatik Show.

Finanţatorul stelist nu l-a iertat pe Bănel Nicoliţă după autogolul marcat: "Nicoliţă merge pe la emisiuni şi stă cu pana de indian în cap! Nu mai accept vedetisme! Dică şi Goian stau numai la Giovani şi-l întreabă când pleacă afară", a răbufnit Becali.

Acesta l-a avertizat pe antrenorul Marius Lăcătuş: "Rămâne la Steaua indiferent de rezultatul cu CFR Cluj, dar dacă pierde nu voi mai avea aceeaşi încredere în el. Dacă Lăcătuş face ce vrea, nu vedeţi ce se întâmplă?"

Nu mai accept vedetisme! Dică, Goian şi Nicoliţă vor fi rezerve cu CFR.
Gigi Becali
patron Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite