Războiul rece Badea-Borcea continuă - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre continuarea războilui  dintre Badea şi Borcea, decizia a doi fani români de a se căsători pe Anfield sau sacrificiile făcute de Mărgăritescu. Printre alte subiecte, Rafa Benitez a găsit spioni ca s-o studieze pe Unirea, iar Marcel Popescu este de părere că managementul presupune talent.

Războiul rece Badea-Borcea continuă. "Eu şi domnul Badea suntem singurii care mai băgăm bani la echipă", e declaraţia pe care Cristi Borcea a făcut-o în mai multe rânduri în ultimul timp. Dar există o problemă: se pare că şi cei doi oameni care ţin formaţia din "Ştefan cel Mare" nu prea se mai înţeleg între ei. Surse din cadrul clubului spun că între preşedinţii din "Groapă" au apărut unele tensiuni, acestea fiind vizibile cel puţin la nivelul comunicării. La începutul săptămânii, bossul de la Computerland a cerut public amânarea returului, potrivit ProSport.

Doi fani români ai lui Liverpool fac nunta pe Anfield.
Iulian Mogoşescu şi Gabriela Popescu, doi români, fani înfocaţi ai lui Liverpool, îşi vor uni destinele în vară pe arena "cormoranilor". "The Reds" naşte pasiuni şi în România. Iulian, 32 de ani, şi Gabriela, 30, au descoperit că pot avea o nuntă de vis: pe 17 iulie 2010 vor spune "da" pe Anfield Road. "De 15 ani suntem împreună, dar până de curând nu ne-am gândit să oficializăm relaţia. Însă cum am dat peste posibilitatea de a ne căsători pe stadion, am zis că trebuie să facem şi acest pas", spune Iulian, citat de Gazeta Sporturilor.

Mărgăritescu s-a operat ca să prindă meciul cu Steaua.
"Orice pentru eternul derby!", şi-a spus Andrei Mărgăritescu după ce a aflat că va sta şase săptămâni pe bară şi ar putea rata meciul cu Steaua. Închizătorul a fost supus unei operaţii şi va lipsi o lună de pe teren după ce s-a accidentat la degetul mic de la piciorul drept, în cantonamentul din Antalya, anunţă GSP TV.

Rafa Benitez a găsit spioni ca s-o studieze pe Unirea.
"Jucaţi ca la Rangers" a fost mesajul lui Dan Petrescu pentru foştii jucători. Acolo, Urziceniul a bătut cu 4-1. Chiar dacă nicio echipă din România n-a dat gol pe Anfield, Urziceniul vrea să fie prima care câştigă acasă la Liverpool. Antrenorul Rafa Benitez a aflat toate secretele despre Urziceni de la un prieten din România - Jerry Gane, pe care l-a antrenat la Osasuna. Pentru jucătorii lui Liverpool, numele campionilor României nu spun nimic. Argentininanul Insua... a auzit, însă, că la Urziceni joacă un coleg al lui Messi din naţională, potrivit Sport.ro.

Marcel Popescu: "Trebuie să ai talent pentru a fi manager".
Marcel Popescu acuză, voalat, persoanele din fruntea Clubului Sportiv Dinamo de lipsă de "talent managerial", considerând că este nevoie de mult mai mult decât voinţă sau putere de decizie într-o funcţie de conducere. "A fi manager - este o meserie şi un talent, la fel cum nici campion nu poate fi oricine. Să mă ierte Elisabeta Lipa că o spun şi alţii. Ea este un om care vrea, are putere, are voinţă, dar îţi trebuie şi talentul de a putea discuta cu alţi oameni din lumea privată, să aduci bani, pentru că nu te poti baza doar pe cei de la bugetul de stat, a declarat Marcel Popescu pentru Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite