VIDEO Cine e mai tare în reclame trucate: David Beckham sau Ronaldinho ?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un video postat de curând pe youtube.com şi care-l prezintă pe David Beckham reuşind trei execuţii aproape incredibile cu mingea de fotbal pe o plajă din America a stârnit sute de comentarii pe internet.

Filmul, postat aparent fără niciun scop publicitar, îl înfăţişează pe fostul star de la Real Madrid şi Manchester United pe o plajă unde este provocat de un amic să nimerească de la mare distanţă trei coşuri de gunoi. Beckham nu numai că reuşeşte din prima această performanţă incredibilă, dar reuşeşte şi să introducă mingea direct în coşurile de gunoi.

Deşi filmarea nu este una profesionistă, intrigă faptul că Beckham ţine în mână, aparent întâmplător, o cutie de suc a unuia dintre sponsorii săi.

VEZI VIDEO:

Aceasta nu ar fi prima reclamă de genul acesta difuzată pe Internet. Acum câţiva ani un video care îl prezenta pe Ronaldinho la unul dintre antrenamentele Barcelonei cum reuşeşte să lovească de patru ori consecutiv bara unei porţi, din voleu, fără ca balonul să atingă pământul. Filmul era de fapt o reclamă pentru unul din sponsorii fotbalistului, cel care îi furniza încălţămintea de joc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite