Arsenal oferă 4 milioane de € pentru Traore - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre oferta Arsenalului pentru Traore, ameninţarea cu trimiterea la Steaua II a lui Ghionea sau aspiraţiile lui Rada. Printre alte subiecte, Borcea vrea trofeu în Liga Campionilor, iar Cristian Ţopescu îi urează La mulţi ani lui Gavrilă Pele Balint.

Arsenal oferă patru milioane de € pentru Traore. Atacantul ivorian le-a luat ochii marilor cluburi din Europa care se bat pentru semnătura "feroviarului". Adus pe o sumă infimă de pe străzile prăfuite ale Africii, şefii CFR-ului s-ar putea îmbogăţi de pe urma lui Traore. "Avem o ofertă concretă de la un club mare din Europa pentru Traore pe care o analizăm în acest moment", spunea în urmă cu câteva zile preşedintele Iuliu Mureşan fără să dezvăluie numele echipei, potrivit ProSport.

Ghionea e trimis la Steaua II. Becali îl ameninţă pe Ghionea că-l trimite la Steaua II, în liga secundă, fiindcă refuză să meargă la Vaslui şi periclitează astfel sosirea lui Ljubinkovici. Sorin Ghionea nu se va mai bate pentru titlu, ci se va pregăti de dueluri la Brăneşti şi la Stejaru! Asta e măsura la care recurge Gigi Becali fiindcă fundaşul de 30 de ani pune în pericol achiziţionarea lui Marko Ljubinkovici, scrie Gazeta Sporturilor.

Rada vrea să prindă naţionala din Dubai. Ajuns la arabi pe urmele lui Mirel Rădoi, Ionuţ Rada vrea să ajungă la naţională chiar şi din Dubai, de la Al Nasr. Fostul stelist are deja două selecţii la prima reprezentativă, ultima însă în 2004, anunţă GSP TV.

Borcea vrea trofeu în Liga Campionilor. Borcea a scos porumbelul la primul lui interviu din 2010 - a confundat titlul cu Liga Campionilor, la care visează de când a intrat în fotbal. "Vreau să câştigăm Liga Campionilor" - anunţă Borcea. Dinamo e mereu aproape. Dar nu de câştigarea Ligii, ci de calificarea în grupe. Borcea a făcut anunţul şoc - Liga Campionilor în Ştefan cel Mare - într-un an în care Dinamo e tare departe de titlu şi de calificarea în competiţia după care Borcea aleargă de 10 ani, notează Sport.ro.

Cristian Ţopescu: "La mulţi ani, Gavrilă Pele Balint!". Senior editor-ul Sport Total FM, Cristian Ţopescu, nu a lăsat ziua de 3 ianuarie să treacă neobservată, urând un sincer La mulţi ani unuia dintre cei mai mari fotbalişti ai României şi al Stelei, Gabi Balint. "Într-una din primele zile ale anului 1963, la Sangeorz-Bai, un fost fotbalist îşi declara copilul nou venit pe lume. Nimic deosebit în asta, decât unul dintre prenume pe care tatăl său avea să-l dea copilului: Pele. Micuţul avea să se numească Gavrila Pele Balint", a declarat Cristian Ţopescu pentru Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite