Toţi o apă şi-un pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

la Tirana s-au datorat unor greşeli copilăreşti ale albanezilor. În cel mai slab meci al naţionalei din ultimii ani, niciun jucător nu a putut ieşi din mediocritate.Bogdan Lobonţ - destul de

la Tirana s-au datorat unor greşeli copilăreşti ale albanezilor. În cel mai slab meci al naţionalei din ultimii ani, niciun jucător nu a putut ieşi din mediocritate.
Bogdan Lobonţ - destul de nesigur pe intervenţii, a prins câteva baloane, dar a şi boxat destule. A avut situaţii când nu s-a înţeles cu fundaşii săi, având emoţii mari la o fază când atât el, cât şi Cosmin Contra au fost spectatori la o minge care "zbura" pe deasupra careului mic. Nota 5.
Cosmin Contra - a combinat, dar fără efect, cu Florentin Petre. A greşit multe pase şi a avut intervenţii care i-au pus pe adversari în avantaj, aceştia având mai multe lovituri libere din apropierea careului nostru. Nota 4.
Sorin Ghionea - înlocuitorul suspendatului Tamaş a fost foarte aproape de a înscrie un gol în proprie poartă, aceasta fiind de altfel şi cea mai mare ocazie a gazdelor. Spre deosebire de Tamaş, stelistul a primit numai sarcini defensive şi nu a urcat cu balonul în atac. Nota 4.
Cristian Chivu - a fost exact în apărare, dar urcările sale în jumătatea adversă, pentru a crea superioritate, au fost lipsite de consistenţă. Nota 6.
Răzvan Raţ - a avut de furcă cu adversarii săi pe flancul stâng, multe atacuri ale albanezilor ducându-se pe acea parte. În repriza a doua a apărut mai mult în atac, pe un fond de oboseală al gazdelor, dar pasele sale nu au fost finalizate. Nota 5.
Paul Codrea - a făcut faţă cu greu masivilor atacanţi albanezi, cele câteva semiocazii de gol ale acestora fiind stopate de linia de fund. A greşit şi destule pase către coechipieri. Nota 5.
Laurenţiu Roşu - a încercat multe combinaţii cu coechipierii, chiar şi pase de efect, dar nu i-a ieşit mai nimic. Nota 5.
Nicolae Dică - s-a mişcat cel mai bine dintre jucătorii lui Piţurcă, a marcat un gol şi i-a pasat în faţa porţii lui Florentin Petre, care a scos penalty. În prima repriză însă, ca de altfel toată echipa, nu s-a văzut deloc. A făcut presing, s-a retras şi în apărare, multe dintre baloanele ajunse în careu în urma loviturilor de la colţ ale gazdelor fiind respinse de el. Nota 6.
Florentin Petre - risipă mare de efort şi atât. A scos penalty-ul din minutul 75 după o pasă foarte bună a lui Dică. Nota 5.
Ciprian Marica - s-a zbătut mult, dar încercările sale au fost uşor anihilate de apăratorii gazdelor. Nota 5.
Adrian Mutu - a marcat pentru 2-0 din penalty, al 20-lea gol al său la naţională şi al 12-lea din ultimele 14 meciuri. Nu i-au ieşit combinaţiile cu Roşu, şi chiar dacă "a arat" tot terenul, a fost mult prea individualist. Nota 5.
Ionel Ganea - dinamovistul a prins 12 minute pe teren, a fost incisiv cu fundaşii adverşi, dar s-a pierdut în driblinguri. Fără notă.
Bănel Nicoliţă - nu a jucat decât şase minute, fără să se remarce prin nimic. Fără notă.
Andrei Mărgăritescu - intrat în ultimul minut de joc, despre mijlocaşul dinamovist se poate spune doar că a debutat la naţională. Fără notă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite