Volei: România învinsă de Serbia în ultimul amical înainte de CE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa naţională de volei feminin a României a fost învinsă, miercuri, la Belgrad, de reprezentativa similară a Serbiei, cu scorul de 4-0, în ultimul meci amical dinaintea debutului la Campionatul European.

Cele două echipe au jucat patru seturi în amicalul de miercuri seară, ultimul pentru ambele echipe înaintea Campionatului European, care va fi găzduit de Serbia şi Italia.

Serbia s-a impus cu scorul de 4-0 (25-14, 25-23, 25-21, 25-14), după 81 minute de joc.

În lotul României s-a aflat şi Carmen Ţurlea, care a făcut joncţiunea cu tricolorele, chiar înaintea debutului la CE.

Campionatul European va debuta la finalul acestei săptămâni, România urmând să joace la Zrenjanin, în grupa C, cu Cehia (sâmbătă), cu Israel (duminică) şi cu Polonia (luni). Toate meciurile vor avea loc de la ora 20.00 (ora României).

Câştigătoarele fiecăreia din cele patru grupe se vor califica în sferturile de finală, iar ocupantele locurilor 2-3 vor juca mai întâi în optimi, fază care programează meciuri în 27 şi 28 septembrie, la Monza şi Belgrad. Cele din sferturile de finală vor avea loc în 28 şi 29 septembrie, în aceleaşi locaţii, pentru ca semifinalele şi finalele să se joace doar la Belgrad, în 1 şi 2 octombrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite