Volei: Zalău ar putea juca la Cluj în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În lipsa unei săli corespunzătoare cu standardele solicitate de Federaţia Europeană de Volei (CEV) pentru Liga Campionilor, Remat Zalău ar putea juca meciurile de pe teren propriu la Cluj.

Arena din Zalău are nevoie de mai multe modificări pentru a fi conformă cu cerinţele CEV. Astfel capacitatea sălii trebuie mărită, suprafaţa de joc trebuie înlocuită, va fi nevoie de modificarea accesului dinspre vestiare pentru ca jucătorii echipelor să aibă intrări separate în arenă, precum şi de amenajarea unor săli de conferinţe.

"Avem termen de la CEV până în septembrie pentru a încheia lucrările. Dacă nu vom juca la Cluj. Eu nu pot face mai multe, echipa a ajuns în Liga Campionilor, trebuie să se lupte şi pe alte planuri pentru performanţă", a declarat Liviu Ciupe, preşedintele grupării ardelene.

Remat va juca într-o grupă de foc, alături de câştigătoarea Ligii Campionilor, Trentino BetClic din Italia, ocupanta locului trei, Skra Belchatow din Polonia şi o fostă câştigătoare a Ligii, VfB Friedrichshafen, din Germania, echipă antrenată de selecţionerul naţionalei României, Stelian Moculescu.

Ardelenii au efectuat şi un prim transfer de peste graniţe, în vederea participării în Ligă. Voleibalistul ungur Andras Geiger, care a jucat chiar la viitoarea adversară VfB Friedrichshafen, a semnat cu cei de la Remat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite