Metal Galaţi a pierdut acasă cu 3:0 în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătoarele străine de la Metal nu au vrut să intre pe teren din cauza restanţelor salariale
Jucătoarele străine de la Metal nu au vrut să intre pe teren din cauza restanţelor salariale

Echipa de volei feminin Metal Galaţi a pierdut, în această seară, pe teren propriu, cu scorul 0-3 (19-25, 20-25, 18-25), partida cu formaţia italiană Asystel Novara, din etapa a V-a a grupei D din Liga Campionilor.

Cu două junioare care au debutat cu această ocazie în Champions League, Ana Maria Berdilă (16 ani) şi Iulia Cazimir (15 ani), însă fără Olga Tocko, una dintre cele mai bune trăgătoare din competiţie, Metal a izbutit să ţină pasul cu puternica sa adversară până la finalurile de set.

Înaintea disputării acestei partide, jucătoarele străine din lotul formaţiei gălăţene au refuzat să intre pe teren, din cauza restanţelor financiare, însă în final au fost convinse de celelalte jucătoare şi de staff-ul tehnic.

Metal Galaţi va disputa ultimul meci în Liga Campionilor împotriva grupării Fakro Muszynianka, în deplasare, în data de 19 ianuarie, întâlnirea fiind decisivă pentru calificarea în faza următoarea a competiţiei.

În turul doi al competiţiei se califică primele trei echipe din fiecare grupă plus echipa cu cea mai bună linie de clasament de pe locul 4, de unde rezultă un număr de 13 echipe. La 21 ianuarie, forul european va decide echipa gazdă a ultimei faze a Ligii Campionilor, "Final Four" dintre echipele care au ocupat locurile 1-3 în grupă. Echipa desemnată organizatoarea turneului se va califica în mod automat în "Final Four", astfel că locul acesteia în "Top 12" va fi luat de echipa cu cea mai bună linie de clasament din rândul celor care au ocupat ultimul loc în grupe.

CLASAMENT

1. NOVARA 5 4 1 12:6 9p
2. Zarachie 5 2 3 10:9 7p
3. Fakro 5 2 3 8:9 7p
4. Metal 5 2 3 6:12 7p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite