Mircea Dudaş este noul antrenor al campioanei Remat Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andras Geiger a reuşit opt puncte pentru Remat Zalău * Foto: CEV
Andras Geiger a reuşit opt puncte pentru Remat Zalău * Foto: CEV

Echipa masculină de volei Remat Zalău are de astăzi, un nou antrenor, în persoana lui Mircea Dudaş. Acesta a antrenat până acum pe "U" Cluj, locul său la formaţia universitară fiind luat de cel ce i-a fost secund, Bogdan Tănase.

Fost jucător la Petrom Ploieşti, mai apoi component al staff-ului tehnic al lui Tomis Constanţa, precum şi al naţionalei masculine, Mircea Dudaş a condus primul antrenament al campioanei alături de Ovidiu Macarie.

Aflată pe locul 2 în Divizia A1, la finalul turului sezonului regulat, Remat participă anul acesta pentru prima dată în Liga Campionilor, fiind pe ultima poziţie a grupei D, cu 0 puncte. Campioana României va juca în 6 ianuarie, pe teren propriu, cu formaţia selecţionerului Stelian Moculescu, VfB Friedrichshafen (Germania), respectiv în 12 ianuarie, în deplasare, cu liderul PGE Skra Belchatow (Polonia).

Clubul Universitatea Cluj, de la care a plecat Mircea Dudaş, a anunţat că funcţia de antrenor principal îi va reveni, de la 1 ianuarie, fostului tehnician secund al grupării, Bogdan Tănase. Tănase a fost jucător legitimat la "U" Cluj, până în 2007, iar din acest an a activat ca antrenor secund.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite