Voleibalistele de la Cannes au scos calendarul sexy pentru 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum obişnuieşte de câţiva ani, echipa franceză de volei RC Cannes a scos ediţia 2011 a calendarului. Frumoasele jucătoare, în frunte cu Victoria Ravva, au pozat pentru acesta.

Socotită cea mai valoroasă echipă feminină de volei a Franţei, din istorie, gruparea din oraşul aflat pe Coasta de Azur este şi în acest an în luptă pentru titlul de campioană naţională - se luptă la Mulhouse, la care este legitimată Alina Albu.

Şi cum activează în oraşul care găzduieşte anual festivalul de film, conducătorii formaţiei au avut ideea, acum câţiva ani, să scoată un calendar pentru care să pozeze frumoasele voleibaliste. Pentru ediţia 2011, căpitanul Victoria Ravva şi colege ei au optat să pozeze în costumaţii retro. Deloc întâmplător, tema calendarului este "Pin-Up des annees 50".

RC Cannes a cucerit Liga Campionilor la volei în 2002 şi 2003, iar în 2006 a disputat finala. Echipa a cucerit titlul de campioană de 15 ori şi Cupa Franţei în 14 rânduri. De asemenea, a fost finalistă în Top Teams Cup în 1998. La RC Cannes au jucat şi două românce, Cristina Pîrv şi Luminiţa Trombiţaş, ambele reuşind eventul, campionat - Cupă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite