Zoran Terzici va antrena echipa feminină de volei CSU Medicina Tg. Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zoran Terzici
Zoran Terzici

Echipa feminină de volei CSU Medicina Tg. Mureş va fi antrenată de Zoran Terzici. Tehnicianul care a cucerit campionatul României cu Metal Galaţi în ultimii ani a acceptat oferta grupării transilvane, însă a pus condiţia să se ocupe, în paralel, şi de naţionala Serbiei.

Aflată pe locul 6 în clasamentul Diviziei A1, la 11 puncte de liderul Tomis Constanţa, CSU Medicina Tg. Mureş a dat lovitura pe piaţa transferurilor, convingându-l pe Zoran Terzici să se ocupe de pregătirea echipei feminine de volei. Fostul antrenor al Metalului Galaţi a fost convins de compatrioţii săi, managerul Valerijan Luka şi Branko Gajici, alături de care se va ocupa de pregătirea noii sale formaţii.

Terzici, care a purtat discuţii şi cu Dinamo Romprest după dispariţia echipei din Galaţi, a pus mai multe condiţii. El se va ocupa, în paralel, şi de naţionala Serbiei, cea cu care a reuşit performanţe deosebite în ultimii ani - locul 2 la CE şi locul 3 la CM. De asemenea, în cazul în care va primi o ofertă de la un club european mai bine cotat, el va putea să-şi rezilieze contractul unilateral - înţelegerea a fost încheiată până la finalul ediţiei 2010-2011, cu posibilitate de prelungire.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite