Dinamo Romprest a pierdut în Polonia, însă a obținut un punct

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VOLEI (Liga Campionilor): Dinamo - Baku 0:3 / Jovana Vesovici * Foto: Marian Burlacu
VOLEI (Liga Campionilor): Dinamo - Baku 0:3 / Jovana Vesovici * Foto: Marian Burlacu

Echipa feminină de volei Dinamo Romprest a fost foarte aproape de o victorie în Polonia, în etapa a doua din Liga Campionilor, grupa E. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, însă a cedat deși începuse bine în setul decisiv în fața lui Aluprof Bielsko Biala.

Alida Marcovici și colege ei au avut o evoluție foarte bună, reușind să câștige primul și al treilea act la mare luptă: 26-24 (26 minute) și 36-34 (38 min.)! Din păcate, seturile impare au revenit polonezelor - 25-19 (23), 25-16 (25) și 15-7 (15). În ultimul, Dinamo a început bine, însă mai apoi s-a prăbușit în fața atacurilor echipei gazdă, care a fost susținută și de 1.200 de spectatori entuziaști.

Din echipa noastră s-au remarcat Alida Marcovici și Jelena Vesovic, fiecare cu câte 20 de puncte, în atac, precum și Lucia Hatînova și Ana-Maria Hîncu-Ștefan, cu 5, respectiv 3 blocaje reușite (cele mai multe le-a izbutit tot Marcovici, 6).

Dinamo Romprest a folosit următoarea formulă de start: Daniela Mincă (4 puncte) - Lucia Hatînova (18), Jovana Vesovic (20), Alida Marcovici (cpt. / 20), Radostina Chițigoi (2), Ana-Maria Hîncu-Ștefan (14) - Rie Kato (libero). Au mai jucat: Irina Radu (9 puncte), Diana Cărbuneanu, Liana Smarandache, Anca Lică și Bianca Oancea.

Au arbitrat: Viktor Feldshtein (Ucraina) și Valdis Jankovskis (Letonia).

Grație acestui eșec la limită, Dinamo Romprest a obținut un punct în clasament - în primul meci, la București, a pierdut (0:3) cu Rabita Baku (Azerbaidjan).

Celălalt meci din grupa E, Baku - Pesaro (Italia), este programat joi, în Azerbaidjan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite