Alina Albu, debut cu victorie în Ligă, Nneka, principala realizatoare a lui Volero Zurich

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă Dinamo Romprest București, România mai are câteva reprezentante în Liga Campionilor la volei. În Grupa D, ASPTT Mulhouse (Franța), cu Alina Albu titulară, a câștigat cu 3:0 în fața lui CV Jamper Aguerre La Laguna (Spania). Aflată în sextetul de bază al lui Volero Zurich (Elveția), Nneka Onyejekwe a avut un meci mai greu - echipa ei a pierdut (1:3) în Turcia.

image

FOTO: Nneka Onyejekwe (nr. 18) a adus 15 din cele 55 de puncte ale lui Volero Zurich în Turcia

Foste componente ale campioanei României, CSU Metal Galați, Alina Albu și Nneka Onyejekwe evoluează acum la echipe care participă în Champions League. Iar din întâmplare, acestea au nimerit și în aceeași grupă, D.

Titulară la ASPTT Mulhouse, vicecampioana Franței, Alina Albu a contribuit la succesul pe care gruparea din Hexagon l-a obținut miercuri seară, pe teren propriu: 3:0 (18, 21, 18) cu CV Jamper Aguerre La Laguna (Spania). Băimăreanca a reușit 7 din cele 67 de puncte al formației sale. De remarcat că la meci au asistat 2.800 de spectatori.

Nneka Onyejekwe, în schimb, a avut un meci mult mai greu, Volero Zurich evoluând în Turcia. Campioana Elveției a pierdut cu 1:3 (22, -20, -9, -19) în fața lui Eczacibasi VitrA Istanbul. Voleibalista din Zalău a avut o evoluție foarte bună, fiind principala realizatoare a echipei sale: 15 puncte din totalul de 55.

Săptămâna viitoare, în 1 decembrie, Volero și Mulhouse se vor înfrunta la Zurich.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite