La Fener joacă Frauke Dirickx, fosta ridicătoare a Metalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fenerbahce Istanbul, adversara echipei feminine de volei CSU Metal Galaţi din faza a doua (Top 12) a Ligii Campionilor, a câştigat grupa C fără să piardă vreun meci - a cedat doar două seturi în penultima partidă, cu Dinamo Moscova.

La gruparea turcă joacă şi belgianca Frauke Dirickx, care în ediţia trecută a competiţiei a fost coordonatoarea campioanei României. Ea s-a accidentat atunci, ratând toate meciurile din Champions League.

Revenită pe teren în primăvara anului trecut, Frauke a contribuit la câştigarea unui nou titlu naţional de către Metal Galaţi. Internaţională belgiană, ea a împlinit 30 de ani pe 3 ianuarie. Cunoscută şi ca o bună jucătoare de volei pe plajă, Dirickx a evoluat la cluburi din Belgia (Karcher Herentals), Italia (Vicenza) şi Spania (Murcia), fiind o jucătoare experimentată. În plus, le cunoaşte foarte bine pe o parte dintre componentele formaţiei din Galaţi.

Metal Galaţi şi Fenerbahce se vor întâlni într-o dublă manşă, în intervalele 9-11, respectiv 16-18 februarie. Primul meci se va disputa la Buzău.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite