Tomis Constanţa a pierdut şi al doilea meci în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tomis Constanţa * Foto: CEV
Tomis Constanţa * Foto: CEV

Participantă în premieră la Liga Campionilor, echipa feminină de volei Tomis Constanţa a pierdut aseară, la Istanbul, al doilea meci disputat în această ediţie a competiţiei: 0:3 cu Vakifbank TTelekom. În cealaltă partidă din grupă,  Azzerail Baku (Azerbaidjan) - Volley Bergamo (Italia) 3:1.

Întâlnirea de la Istanbul a durat 73 de minute şi, cu excepţia primului set, a fost dominată de formaţia turcă. Tomis a început bine, a condus cu 2-0, 3-1, 4-2, având şi trei puncte avans (13-10, 15-12), însă a cedat pe final (20-25). În următorul set, echipa constănţeană a avut 1-0 şi 2-1, însă mai apoi n-a mai reuşit să se afle la conducere niciodată, pierzând cu 19-25 şi 16-25.

Antrenorul Darko Zakoci a folosit următorul sextet de bază: Diana Neaga (2 puncte) - Kaţiarina Zakreuskaia (12p), Claudia Gavrilescu (1p), Jovana Vesovici (8p), Radosveta Teneva-Milicievici (4p), Ţvetelina Zarkova (5p) - Marina Vujovici (libero).

Au mai jucat: Elena Butnaru (1p), Iulia Bogmatser, Andreea Ispas.

Jucătoare neutilizată: Alexandra Trică.

În cealaltă partidă din grupă,  Azzerail Baku (Azerbaidjan) - Volley Bergamo (Italia) 3:1 (15, 19, -22, 22). La formaţia oaspete a evoluat, ca titulară, Iuliana Nucu (8 puncte).

După două etape, echipele din Baku şi Istanbul au câte două victorii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite