Metal Galaţi vrea să câştige măcar un set la Novara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Milena Sadurek (la minge) a avut o contribuţie decisivă la victoria în faţa conaţionalelor sale
Milena Sadurek (la minge) a avut o contribuţie decisivă la victoria în faţa conaţionalelor sale

Meci dificil în această seară, în Italia, pentru echipa feminină de volei CSU Metal Galaţi. Adversară îi va fi cunoscuta formaţie Asystel Novara. Cele două formaţii au câştigat în prima etapă din grupa D a Ligii Campionilor.

Victorioasă (3:1) în faţa lui Fakro Muszyna (Polonia), la Buzău, pe 1 decembrie, campioana României susţine în această seară, de la ora 21.30, un meci mult mai dificil pe terenul lui Asystel Novara.

Gălăţencele au ajuns ieri în Italia, efectuând şi antrenamentul oficial acolo. Din lotul deplasat, care cuprinde douăsprezece jucătoare, fac parte româncele Nneka Onyejekwe, Daiana Mureşan, Sabina Miclea şi Alexandra Trică, toate componente ale echipei României, precum şi experimentatele Olga Tocko, Mira Golubovici, Milena Sadurek sau Sonja Borovinsek. Cu obiectivul de a câştiga cel puţin un set la Novara, set care poate conta în lupta pentru calificarea în faza următoare, antrenorul Zoran Terzic se bazează şi pe forţa de atac a venezuelencei Veronica Gomez, pe preluarea liberoului Suzana Cebici şi pe îndrăzneala tinerei croate Jelena Alajbeg.

Meciul Asystel - Metal se dispută astăzi, începând cu ora 21.30, la Novara. El va fi transmis la Sport.ro. Celălalt meci din grupa D este programat tot azi, la Muszyna, între Fakro (Polonia) şi Odintsovo (Rusia).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite