Dinamo Romprest s-a înclinat pe terenul lui Scavolini Pesaro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo Romprest * Foto: CEV
Dinamo Romprest * Foto: CEV

Dubla întâlnire dintre echipele româneşti de volei şi superputerile din Italia s-a încheat cu un eşec pentru reprezentantele noastre în Liga Campionilor. După ce băieţii de la Remat Zalău au fost doborâţi de Trentino BetClic, cea mai tare din Europa, fetele de la Dinamo Romprest au fost învinse cu acelaşi scor (3:0) pe terenul lui Scavolini Pesaro.

Spre deosebire de meciul din competiţia masculină, unde sălăjeanii au avut o tresărire de orgoliu abia spre final, disputa feminină a fost mult mai echilibrată. Dinamo a dat o replică tare în primul set, câştigat de italiencele la o diferenţă onorabilă (25-22). În următorul, bucureştencele au început cu mult curaj şi au condus până la jumătatea lui (16-14), însă ceva s-a rupt în jocul nostru astfel că Pesaro a încheiat conturile mult mai rapid decât era de aşteptat: 25-19. Ultimul act a fost la discreţia campioanei Italiei, 25-15.

Au evoluat următoarele echipe:

PESARO: Francesca Ferretti (3 puncte) - Laura Saccomani (13p), Elisa Manzano (7p), Manon Flier (10p), Senna Usic Jogunica (15p), Martina Guiggi (8p) - Monica De Gennaro.

DINAMO: Daniela Mincă (3 puncte) - Jovana Vesovic (7p), Alida Marcovici (9p), Radostina Chiţigoi (9p), Ana-Maria Hîncu (2p), Lucia Hatînova (5p) - Rie Kato.

Au mai jucat: Diana Cărbuneanu, Liana Smarandache, Irina Radu (3p).

Partida a durat 68 de minute şi a fost arbitrată de Alexandros Varthalitis (Grecia) şi Karin Hahorcova (Cehia).

La ora 19.00 este programat cel de-al doilea meci din etapa a 3-a, grupa D, între Aluprof Bielsko-Biala şi Rabita Baku.

Meciul revanşă dintre Dinamo Romprest şi Scavolini Pesaro va avea loc marţi, de la ora 17.30, în Sala Polivalentă din Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite