Nneka este la două meciuri de Final Four-ul Ligii Campionilor la volei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa feminină de volei Volero Zurich (Elveţia), cu internaţionala română Nneka Onyejekwe în sextetul de bază, s-a calificat în Play-off 6 al Ligii Campionilor.

Învinsă cu 0:3 (-21, -15, -18), campioana Elveţiei a reuşit să egaleze situaţia impunându-se cu 3:0 (22, 22, 21) în returul cu gruparea rusă Zarachie Odinţovo, disputat pe teren propriu. Volero a câştigat cu 15-9 "setul de aur", calificându-se astfel printre cele mai bune şapte formaţii ale continentului.

În Play-off 6, echipa la care evoluează şi Nneka Onyejekwe, fosta componentă a Metalului din Galaţi, va întâlni, într-o dublă manşă, pe învingătoarea întâlnirii dintre Scavolini Pesaro (Italia) şi Dinamo Moscova (Rusia). Primul meci s-a terminat cu victoria cu 3:2 a peninsularelor. Returul are loc astăzi, la Moscova.

În vârstă de 21 de ani, Nneka Onyejekwe este componentă a echipei României care va participa în septembrie, la turneul final al Campionatului European din Serbia şi Italia. Fost căpitan al naţionalei de junioare, ea a câştigat titlul de campioană şi Cupa României cu Metal Galaţi, anii trecuţi. Cu formaţia din oraşul aflat la gurile Dunării a reuşit să se califice în Play-off 12, în ediţia precedentă a Champions League.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite