Alida Marcovici: ”De când joc volei n-am văzut atâția spectatori în țară!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VOLEI (Liga Campionilor): Dinamo - Baku 0:3 / Alida Marcovici * Foto: Marian Burlacu
VOLEI (Liga Campionilor): Dinamo - Baku 0:3 / Alida Marcovici * Foto: Marian Burlacu

Cu 13 puncte reușite în meciul pierdut (0:3), aseară, la București, în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor la volei, Alida Marcovici a fost principala realizatoare a echipei Dinamo Romprest în disputa cu Rabita Baku (Azerbaidjan) - Radostina Chițigoi a făcut 10, iar Ana-Maria Hîncu 9.

Participantă pentru a doua oară în această competiție - a evoluat pentru Metal Galați, în ediția 2008-2009, voleibalista de la gruparea bucureșteană a recunoscut că adversara a avut de partea ei atât experiența, cât și valoarea lotului: ”Regret că nu am reușit mai mult, dar sperăm să facem în continuare meciuri frumoase”. Alida a explicat și situația din setul 2, când, deși echipa sa a condus o mare parte din timp, a cedat cu 22-25. ”Diferența se face în astfel de momente... Poate că din acest motiv unele jucătoare au salarii atât de mari (n. red. - Baku are un buget de zece milioane de euro). Nu ne-am speriat de ele. Avem fileul între noi (râde). La acest meci, spre deosebire de cele disputate cu Metal Galați, am fost mai relaxată”.

Căpitanul echipei Dinamo Romprest a fost impresionată de atmosfera din Sala Polivalentă: ”De când joc eu volei, și sunt vreo două zeci și ceva, eu n-am văzut atâția spectatori la un meci al unei echipe de club. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au încurajat! Sunt șocată. Nu mă așteptam”.

Alida Marcovici a pus rezultatul și pe seama faptului că la echipa din Baku evoluează acum Mira Golubovici și Olga Tocko, voleibaliste care au câștigat ediția trecută a campionatului României cu Metal Galați. ”A contat și acest lucru. Ele ne știau. În setul 2, pe serviciul ei, Golubovici ne-a prins pe o poziție proastă. A servit pe un trăgător de pe fileu și am rămas în doi oameni să finalizăm”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite