Tomis şi Ştiinţa dispută meciul 3 al finalei Diviziei A1 la volei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele feminine de volei Tomis şi Ştiinţa Bacău dispută la Constanţa, în această seară, de la ora 20.00, meciul cu numărul din cadrul finalei Diviziei A1. După două partide, cele două grupări se află la egalitate, 1-1.

Cu toate că a dominat sezonul regulat, Ştiinţa Bacău nu a reuşit să-şi concretizeze avantajul terenului propriu, în urmă cu două săptămâni. Atunci, elevele lui Florin Grapă s-au impus cu 3:2 (-11, 23, 22, -19, 14) în prima dispută, pentru a o pierde cu 1:3 (22, -21, -16, -15) pe următoarea. Ultimul eşec a fost cauzat şi de faptul că moldovencele au avut probleme la preluare, element tehnic fără de care nu ai cum să te impui în volei.

image

Încurajate de acel punct obţinut în Bacău, jucătoarele Tomisului, formaţie înfiinţată în 2004, privesc cu mai mult optimism partidele din acest weekend. Mai cu seamă că în timpul sezonului regulat au reuşit să câştige cu 3:0, acasă, în faţa Ştiinţei. Dacă gruparea din Constanţa va câştiga astăzi (ora 20.00) şi mâine (ora 19.30 / Digi Sport), atunci ea va deveni, în premieră, campioană a României. Acelaşi lucru l-ar putea realiza şi băcăuancele dacă obţin un dublu succes. Doar că Ştiinţa mai are în palmares titlul naţional. În cazul în care cele două formaţii îşi vor împărţi victoriile, "decisivul" se va disputa în Sala Sporturilor din Bacău, în 3 mai.

Tot în acest weekend se dispută şi meciul pentru locurile 3-4. Victorioasă cu 3:0 şi 3:2, la Bucureşti, în urmă cu două săptămâni, Dinamo porneşte favorită în faţa Unicului chiar dacă meciurile cu numărul 3 şi 4 sunt programate la Piatra Neamţ, mâine (ora 18.00) şi poimâine (18.00).

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite