Dinamo a plătit scump absenţa lui Cristi Chiţigoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fără trei jucători de bază, obligată să improvizeze pentru a-şi alcătui sextetul de bază, echipa masculină de volei Dinamo Bucureşti nu a avut nicio şansă în faţa formaţiei Buducnost Podgorica (Muntenegru): 1:3 (-20, 21, -19, -17).

Disputată în Sala "Lucian Grigorescu" din Capitală, în faţa a circa o sută de spectatori (printre ei s-au aflat şi câţiva sportivi sârbi care activează în România), întâlnirea contând pentru "16"-imile Cupei CEV nu a avut istoric. Mai bine organizată, cu servicii şi preluări exacte, Buducnost Podgorica a controlat jocul, arătându-şi de la început intenţia de a câştiga la Bucureşti. Fără Cristi Chiţigoi, accidentat, cu Mircea Roman obligat să joace universal în condiţiile în care acest post a rămas descoperit, Dinamo n-a reuşit decât să câştige setul 2.

"Am făcut un meci slab astăzi. Nu avem însă ce face. Vom merge în Muntenegru pentru a ne lua revanşa şi, de ce nu, pentru a câştiga şi a ne califica", a declarat antrenorul Daniel Rădulescu.

Revenit de la o scurtă discuţie purtată cu Elisabeta Lipă, preşedintele CS Dinamo, Mircea Roman a explicat eşecul: "Am fost trecut universal pentru că ambii jucătorii care evoluează pe acest post sunt accidentaţi. Eu nu sunt obişnuit să joc aşa ceva. În plus, liberoul nostru s-a operat la genunchi acum două zile. În aceste condiţii, am avut probleme şi în atac, şi la preluare. Sper însă să reuşim a câştiga în deplasare. Nu este nimic pierdut".

Dinamovistul a explicat că Elisabeta Lipă nu i-a certat pentru eşec: "Nu, din contră! Ne-a spus să ridicăm capul. Ştie de indisponibilităţile pe care le-am avut şi a înţeles că era dificil să câştigăm".

Meciul retur se va disputa pe 9 decembrie, la Pdgorica.

La această oră, la Constanţa se dispută un alt meci din "16"-imile Cupei CEV, dintre Tomis şi Montpellier (Franţa). Disputa e transmisă pe TV Neptun.  Tomis a câştigat primul set cu 34-32!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite