CVM Tomis a adus trei jucători noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo şi Tomis luptă pentru titlu şi în această ediţie de campionat
Dinamo şi Tomis luptă pentru titlu şi în această ediţie de campionat

După ce s-a despărţit de Van Lankvelt, Mainville, Liovi şi Didorciuc, care nu au fost de acord cu reducerea cu 50% a salariului, echipa masculină de volei CVM Tomis Constanţa a transferat trei jucători: Yasser Romero (30 de ani / Cuba), Dragan Svetozarevic (37 de ani) şi Jovan Sajnberger (23 de ani / ambii din Serbia).

Romero se va reîntâlni la Tomis cu Ihosvany Hernandez, centrul care a decis să rămână la Constanţa. Cei doi au făcut parte din grupul de şase cubanezi care au fugit în 2001 din cantonamentul echipei naţionale.

Sajnberger a evoluat sezonul trecut la Remat Zalău, iar Svetozarevic a jucat în cariera sa la Vojvodina Novi Sad, Roeselare, Lennik sau Arkas Izmir.

Potrivit site-ului oficial al lui CVM Tomis, după cele trei zile libere de Crăciun, voleibaliştii Tomisului au revenit la antrenamente. Următorul meci al campioanei României este programat pe 6 ianuarie 2010, de la ora 20.15, în Sala Sporturilor din Constanţa, împotriva formaţiei Ribnica Kraljevo (Serbia), în "16"-imile de finală ale GM Capital Challenge Cup.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite