Remat Zalău a suferit un nou eşec în Liga Campionilor la volei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa masculină de volei Remat Zalău a fost învinsă, pe teren propriu, cu 1:3, de formaţia germană VfB Friedrichshafen, în cea de-a patra partidă din grupa B a Ligii Campionilor.

Meciul a fost disputat, având o durată de 120 minute. Remat s-a impus în primul set cu 25-23, însă le-a cedat pe următoarele trei: 22-25, 23-25 şi 25-27. A fost al doilea eşec suferit de campioana României în faţa lui Friedrichshafen, în tur fiind 0:3.

În primele două meciuri din grupă, slăjenii au cedat în faţa belgienilor de la Euphony Asse-Lennik (2:3) şi a ruşilor de la Zenit Kazan (0:3). Ultimele partide din grupa B, pentru Remat Zalău, vor avea loc anul viitor, cu Zenit Kazan (în deplasare, 11 ianuarie) şi cu Euphony Asse-Lennik (pe teren propriu, 18 ianuarie).

Primele două clasate din fiecare din cele şase grupe se vor califica în Play-off-ul de 12 echipe, iar cele mai bune patru formaţii de pe locurile trei vor juca în continuare în CEV Cup.

Remat Zalău joacă pentru a doua oară consecutiv în grupele Ligii Campionilor, graţie unui wild-card, sezonul trecut nereuşind să treacă de grupe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite