Victorie senzaţională pentru voleibalistele Tomisului: 3:0 cu Galatasaray Istanbul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa feminină de volei 2004 Tomis Constanţa a câştigat cu 3:0, pe teren propriu, prima manşă din semifinalele Cupei CEV cu Galatasaray. Returul este programat duminică, 18 martie, la Istanbul.

Voleibalistele din Constanţa fac din nou senzaţie în Europa. După ce au eliminat puternica echipă rusă Dinamo Krasnodar, ele au câştigat cu 3:0 (23, 23, 21) şi prima manşă din semifinalele Cupei CEV, cu Galatasaray. Disputa a durat 77 de minute, fiecare set fiind extrem de disputat. În primul şi al treilea, Tomis a condus aproape în permanenţă. Al doilea act, în schimb, a fost controlat până spre final de gruparea turcă. Constănţencele au egalat la 23, iar apoi au punctat de două ori la rând, decisiv.

Antrenorul Darko Zakoci a folosit următoarele jucătoare: Diana Neaga (4 puncte) - Jovana Vesovici (15p), Claudia Gavrilescu (7p), Thais Julio (3p), Kaţiarina Zakreuskaia (17p), Ţvetelina Zarkova (7p) - Marina Vujovici (libero). Au mai jucat: Elena Butnaru, Iulia Bogmaţer, Cristina Cazacu (1p).

Cea mai bună jucătoare a meciului a fost Rosir Calderon Diaz (Galatasaray), care a reuşit 24 de puncte. La preluare s-a remarcat Jovana Vesovici, cu un procentaj de 62%, în timp ce Eric Sladjana (Galata) a excelat la serviciu (4 aşi) şi blocaj (4).

În cealaltă semifinală, Yamamay Busto Arsizio - Robur Tiboni Urbino 3:1.

Meciul retur dintre Galatasaray şi Tomis se va disputa la Istanbul, duminică 18 martie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite