Iuliana Nucu a semnat cu deţinătoarea Ligii Campionilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Voleibalista Iuliana Nucu a devenit o stea de Liga Campionilor peste noaptea. Sportiva noastră care evolueaza în campionatul italian de şapte sezoane a semnat ieri un contract cu deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, Foppapedretti Bergamo.

"Sunt foarte fericita că o să îmbrac tricoul unei echipe aşa de importantă. A fost un privilegiu pentru mine faptul că am fost dorită de Bergamo. De când am aflat nu am mai luat în calcul nicio o altă eventuală ofertă. Sunt o persoană care nu renunţă niciodată. Îmi doresc să câştig din ce în ce mai mult şi cred că am găsit echipa potrivită. Când veneam ca adversară în sala de la Bergamo, aveam mereu emoţii, pentru că publicul era foarte cald. Nu ştiu cum va fi acum, când voi fi una de al lor", a declarat foarte emoţionată Iuliana pe site-ul oficial al celor de la Foppapedretti Bergamo.

Iuliana Nucu s-a născut la Constanţa, pe 4 octombrie 1980 şi are 1.86 înălţime. A jucat la CSU Metal Galaţi în perioada 1999-2003, an în care s-a transferat prima oară în Italia.

Formaţia italiană a luat naştere în anul 1991, a câştigat şapte campionate interne, cinci cupe ale Italiei şi a cucerit de şapte ori titlul de campioană a Europei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite