Volei pe plajă/La Mamaia se joacă şi pe ploaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În staţiunea Mamaia a început s-a dat startul CE de volei pe plajă CEV Satellite. Prima zi a turneului CEV Satellite Constanta 2011 a debutat cu două meciuri de Country Quota, unul românesc la fete şi altul ucrainean la băieţi.

Câteva sute de persoane cu încurajat concurenţii, care au făcut show chiar dacă majoritatea partidelor s-au disputat pe ploaie.

Masculin

In competitie s-au inscris initial trei echipe uncraineene, dar pentru ca Ucraina are cota de tara doua echipe, cuplul Popovich/Baranov sare peste Country Quota. Meciul uncrainean Mychaylov - Ostapenko vs. Gordieiev-Yemelyanchyk a fost cistigat de primii, in doua seturi, fara mari probleme.


Feminin
Meciul romancelor Armeanu-Vlad si Pujky-Rotaru s-a desfasurat pe o ploaie torentiala care a durat tot timpul partidei. Cistigatoare cu scorul de 2-1 a fost Pujky-Rotaru, o echipa mai bine inchegata poate si pentru ca spre deosebire de Armeanu si Vlad care locuiesc in orase diferite, sunt ambele din Lugoj, un oras din Vestul tarii.

Turneul de la Constanta programeaza pentru joi, 7 iulie meciuri de calificari.


CEV Satellite Constanta 2011 va fi transmis direct si inregistrat pe DIGI Sport.
Competitia care are loc pe Plaja Cazino din Mamaia este dotata cu premii in valoare totala de 15.000 de Euro. Punctele obtinute conteaza in clasamentele internationale. Evenimentul este organizat de Federatia Romana de Volei si Directia de Sport Constanta, in colaborare cu FOR Sport.
Regulamentul competitiilor de Volei de Plaja si scorurile CEV Constanta 2011 sunt disponibile pe www.cev.lu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite