Volei pe plajă/Mişcare şi voie bună la 33 de grade!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda caniculei, sute de oamenii s-au strâns ieri, pe plaja Cazino din Mamaia, să urmărească partidele din ziua a patra a CEV Satellile. Meciul pierdut de campioanele naţionale Suzana Manole şi Irina Alexandru în faţa perechi cehe Vorlova/Cehova a fost cel mai urmărit.

În pauze, fanii s-au distrat la jocurile organizate de Click! Sănătate în cadrul campaniei „Sănătate în mişcare". Proba de alergare în saci are fost cea care a produs deliciul tribunei.Roaba, alergarea cu paharul de apă în gură şi flotările cu o fată în spate au fost şi ele foarte apreciate.

Partener  media al concursului, revista OK a oferit şi ea un premiu interesant. Cei care s-au prezentat la cortul Click! Sănătate cu o revistă OK în mână au primit dreptul de a participa la o tragere la sorţi, unde marele premiu a fost o invitaţie la club Jezoo (distracţie şi consumaţia gratis).

Câştigătorii au primit ca premiu mingi de volei, cărţi din colecţia Adevărul şi loţiuni de plajă. Mâine au loc semifinalele şi finalele la turneul CEV Satellite.

Vezi aici galerie foto de la eveniment

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite