Volei/Tricolorele au pierdut şi al doilea amical contra Franţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de volei feminin a României a fost învinsă de reprezentativa similară a Franţei, scor 3-2, la Nancy, şi în al doilea amical, înaintea Campionatelor Europene din Serbia şi Italia.

Scorul pe seturi al partidei de sâmbătă seara a fost 27-25, 25-27, 14-25, 25-19 şi 15-10. În prima partidă, România a cedat cu 0-3 (25-27, 22-25 şi 22-25). Tricolorele vor avea un ultim test duminică, cu clubul Entente Sportive Cannet-Rocheville Volley-Ball.

De la Nancy, echipa României, antrenată de Darko Zakoci, va pleca la Belgrad, unde va susţine ultimul test înaintea debutului la CE, cu Serbia, în 21 septembrie. Lotul este format din următoarele jucătoare: Neaga şi Miclea - coordonatoare; Mureşan şi Salaoru - universali; Albu, Nneka şi Butnaru - centri; Corjeuţanu, Nedelcu, Nemţanu şi Cazacu - extreme; Manu şi Trică - libero. Iuliana Nucu şi Carmen Ţurlea urmează să facă joncţiunea cu echipa, până la meciurile oficiale din cadrul Campionatului European, la care România va juca la Zrenjanin, în grupa C, adversare fiind, în ordine, Cehia (24 septembrie), Israel (25 septembrie) şi Polonia (26 septembrie).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite