Volei/Antrenor de top la Tomis Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
volei
volei

Fostul selecţioner al echipei de volei masculin a Bulgariei, Martin Stoianov Stoev, a semnat un contract pe două sezoane cu formaţia CVM Tomis Comstanţa, unde îl va înlocui pe bielorusul Viktor Sidelnikov, se arată pe site-ul grupării de pe Litoral.

Ca jucator, Stoev a adunat peste 200 de partide la naţionala Bulgariei, cu care în 1991 a câştigat Campionatul Mondial de juniori desfăşurat la Cairo (Egipt), fiind desemnat şi cel mai bun jucător al competiţiei. El s-a retras din activitate în 2005, când a şi devenit selecţionerul Bulgariei.

În 2006 a calificat Bulgaria la CE (s-a clasat pe locul 8 la turneul final), a terminat pe locul 4 în Liga Mondială şi a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial din Japonia. În 2007, Bulgaria a ocupat locul 5 în Liga Mondială şi a cucerit medalia de bronz la Cupa Mondială din Japonia, reuşind şi calificarea pentru Jocurile Olimpice de la Beijing.

Stoev a fost înlocuit la naţionala Bulgariei în octombrie 2008, cu italianul Silvano Prandi, dupa Liga Mondială 2008 (locul 7) şi turneul olimpic, unde Bulgaria a ocupat locul 5.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite