Tricolorele rămân în cursa calificării în final four

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu un lot mult intinerit faţă de campaniile trecut, naţionala de volei feminin a României continuă parcursul bun în Liga Europeană.

Nneka Onyejekwe&Co au obţinut, în week, la Constanţa, o dublă victorie în faţa reprezentativei Marii Britanii şi păstrează şanse de calificare la turneul final.

În cealaltă confruntare a grupei B, Turcia a învins Franţa în infernul de la Ankara şi ne-ar putea facilita astfel obţinerea locului II, poziţie ce asigură calificarea în final four dacă Turcia (ţara gazdă) câştigă grupa României.

„Această competiţie este o şansă mare pentru jucătoare tinere din ţară să se afirme. Chiar dacă ne lipsesc nişte jucătoare de valoare, am demonstrat că putem compensa acest dezavantaj prin determinare şi entuziasm pe teren”, ne-a spus mulatra Nneka Onyejekwe (19 ani), vedeta echipei în absenţa trioului Carmen Ţurlea-Alida Marcovici-Mirela Corjeuţanu.

La finalul acestei săptămâni, naţionala României joacă două partide în deplasare cu Marea Britanie, tricolorele având nevoie de patru puncte pentru a rămâne în cursa calificării.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite