Ştiinţa Bacău spulberă tot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La feminin, Ştiinţa Bacău a debutat cu o victorie în Divizia A. Elevele antrenorului Florin Grapă au „îngropat” echipa Dinamo Bucureşti, cu un sec 3-0, pe seturi 25-18, 25-23, 25-16.

La feminin, Ştiinţa Bacău a debutat cu o victorie în Divizia A. Elevele antrenorului Florin Grapă au „îngropat” echipa Dinamo Bucureşti, cu un sec 3-0, pe seturi 25-18, 25-23, 25-16. Gazdele au practicat un joc spectaculos, adjudecându-şi multe puncte la blocaj şi pe serviciile nou-venitei Tatiana Liulenova.

Moldovencele au fost la conducere pe toată durata meciului, pe care l-au încheiat în mai puţin de o oră! După meci, Florin Grapă a declarat că partida a fost decisă de lipsa de omogenitate din lotul adversarelor.

 „Nu a fost uşor deloc. Cred că serviciul şi blocajul nostru au făcut diferenţa. Am văzut nişte minusuri în echipă pe care trebuie să le corectăm cât mai rapid”, a încheiat Grapă. Tatiana Liulenova a adăugat: „Puteam juca şi mai bine, dar este adevărat că dinamovistele nu au fost în apele lor. Atuul nostru a fost omogenitatea, lucru care nu s-a văzut în tabăra grupării din Bucureşti. Mă bucur pentru că am fost primită extraordinar în echipă şi am ajuns, în scurt timp, să fiu prietenă cu toate fetele din echipă”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite