România,încă o înfrângere în Liga Europeană feminină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de volei feminin a României a fost învinsă vineri, în deplasare, şi în cea de-a doua partidă cu reprezentativa similară a Bulgariei, scor 3-1, contând pentru grupa A din Liga Europeană.

Scorul pe seturi a fost 25-20, 25-22, 26-28, 26-24, după 111 minute de joc efectiv.

În prima partidă jucată la Gabrovo, tricolorele au cedat joi, tot cu 3-0, având după 10 meciuri, un bilanţ de 14 puncte, acumulate din cele patru victorii şi şase înfrângeri, cu care ocupă locul secund în grupa A, după Bulgaria (15 puncte, din 8 meciuri). Dubla Marea Britanie (locul 4, cu 8 puncte, din opt meciuri)-Serbia (locul 3, cu 11 puncte, din şase meciuri), este programată sâmbătă şi duminică.

Tricolorele luptă încă pentru calificarea la Turneul Final Four al Ligii Europene feminine, care se va derula în 25 şi 26 iulie, la Ankara.

Conform regulamentului, naţionala ţării gazdă a turneului final este automat calificată. Alte două echipe, ocupantele locului I în fiecare din cele două grupe, plus formaţia de pe locul secund cu cea mai bună linie de clasament, se vor alătura reprezentativei Turciei.

Echipa României va disputa ultimele meciuri din grupa A, pe teren propriu, la Constanţa, în 9 şi 10 iulie, cu echipa Serbiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite