Remat Zalău va juca pe teren propriu meciurile din Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României la volei masculin Remat Zalău a primit o dispensă din partea forului european de profil (CEV), pentru a juca meciurile din Liga Campionilor pe teren propriu.

La finalul lunii trecute, CEV a făcut o inspecţie la sala din Zalău, concluzia preliminară fiind că aceasta nu corespunde condiţiilor impuse pentru disputarea meciurilor din Liga Campionilor. Oficialii de la Remat Zalău au fost obligaţi să numească o sală de rezervă, alegând-o pe cea din Cluj (Horia Demian), care a fost considerată conform regulamentului.

În urma unei noi vizite a reprezentanţilor CEV, Remat Zalău a primit însă o dispensă pentru disputarea meciurilor pe teren propriu. "Nu mai este necesară mărirea tribunelor, iar singurele renovări şi modernizări impuse de CEV, trebuie făcute la vestiare, la sala de protocol şi la celelalte anexe", a explicat preşedintele clubului zălăuan, Liviu Ciupe.

Campioana României va evolua în premieră în Liga Campionilor, fiind prima echipă masculină din ţara noastră care ajunge la acest nivel.

Debutul ardelenilor în grupa D a Ligii Campionilor este programat pentru data de 17 noiembrie, pe teren propriu, cu formaţia poloneză PGE Skra Belchatow, care a ocupat locul trei în ediţia trecută a competiţiei. Celelalte adversare sunt câştigătoarea Ligii Campionilor, Trentino BetClic (Italia) şi VfB Friedrichshafen (Germania), ultima fiind antrenată de tehnicianul naţionalei României, Stelian Moculescu.

În faza grupelor sunt angrenate 24 de echipe, câte patru într-o grupă, cu primele meciuri în 17 noiembrie şi ultimele în 12 ianuarie 2011.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite