Remat Zalău debutează în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campioana României va înfrunta pe Skra Belchatow
Campioana României va înfrunta pe Skra Belchatow

Campioană a României la volei, echipa masculină Remat Zalău debutează miercuri, la ora 17.00, în Liga Campionilor.

Gruparea sălăjeană va înfrunta pe teren propriu (în direct la Sport.ro), formaţia poloneză PGE Skra Belchatow, ocupanta locului trei din ediţia trecută. Formaţia de la poalele Meseşului este prima echipă masculină de volei care evoluează în această competiţie de când ea şi-a schimbat formatul.

Paradoxal, în urmă cu numai câteva zile, Liviu Ciupe, directorul grupului de firme Rematinvest, a anunţat că nu se va mai implica financiar în susţinerea campioanei. În plus, echipa ardeleană a primit în luna iulie o dispensă din partea forului european de profil (CEV), pentru a disputa meciurile din Liga Campionilor pe teren propriu - sala a fost renovată.

Din grupa D mai fac parte Trentino BetClic (Italia) şi VfB Friedrichshafen (Germania), foste câştigătoare ale competiţiei, ultima fiind pregătită de antrenorul naţionalei României, Stelian Moculescu. În faza grupelor sunt angrenate 24 de echipe, câte patru în fiecare grupă. Primele meciuri sunt programate în 17 noiembrie, iar ultimele în 12 ianuarie 2011. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite