Remat Zalău, primă echipă românească în Liga Campionilor la volei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României la volei masculin Remat Zalău va evolua sezonul viitor în Liga Campionilor, după ce a primit marţi un wild-card din partea forului european de profil (CEV), devenind astfel prima echipă masculină românească ce va evolua în cea mai importantă competiţie intercluburi de pe continent.

"Marţi după-amiază am primit de la CEV confirmarea de participare în Liga Campionilor. Noi am depus cererea de a fi admişi în această competiţie imediat după încheierea campionatului, iar acum am fost anunţaţi că ni s-a aprobat un wild-card. Ni s-a confirmat acest lucru şi de către Federaţia Română de Volei", a declarat Liviu Ciupe, preşedintele clubului Remat Zalău, citat de portalul voleiromania.ro.

Înaintea reluării pregătirilor pentru viitorul sezon, campioana României are însă o altă problemă de rezolvat, neavând la ora actuală antrenor, după ce fostul tehnician, Michael Warm, cu care Remat a câştigat titlul, a preluat naţionala Austriei. Federaţia austriacă de profil nu-i permite antrenorului Warm să continue şi cu campioana României.

"Negociem cu trei antrenori şi îl vom alege pe unul dintre ei în funcţie de performanţele acestuia, dar şi de posibilităţile noastre financiare. Unul dintre ei este canadianul Stelio De Rocco, fost la CVM Tomis Constanţa, iar altul este un italian. În funcţie de antrenor, vom opta şi pentru jucătorii cu care să ne întărim lotul pentru sezonul viitor", a mai spus Liviu Ciupe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite