Piatra Neamț: UNIC a cucerit Cupa Balcanică la volei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fetele antrenate de Marian Constantin și Mihaela Voivod și-au adjudecat trofeul după ce au învins aseară, în finala turneului din Muntenegru, cu 3:0 echipa Iller Bankasi Ankara (Turcia)

Reprezentanta României în Cupa Balcanică la volei feminin a reușit să-și depășeasca adversara din Turcia în trei seturi, 25-15, 25-13 și 25-22.

Echipa care a reușit performanța internațională: Sabina Miclea, Florina Chirilov, Alexandra Sobo, Andreea Marin-Iliescu, Angelica Harbuz-Chivorchian, Elena Zaharia, Liliana Curcă, Laura Mastahac, Sorina Buz, Raluca Pichiu și Ganna Yevsikova.

O altă performanță realizată de nemțence în urma turneului din weekend din Muntenegru o reprezintă desemnarea Elenei Zaharia drept MVP-ul (cea mai valoroasă jucătoare) competiției.

În finala mică,sârboaicele de la OK Klek Klek au învins cu 3:0 echipa locală Zok Luka Bar.

Tot în acest weekend, Știința Explorări Baia Mare, reprezentanta României în Cupa Balcanica la volei masculin, a fost învinsă în turneul de la Kraljevo (Serba) de echipa din țara gazdă a turneului final, Ok Ribnica cu 2:3 (25-21, 17-25, 30-32, 25-22 și 13-15).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite