Metal Galaţi - Tomis, un meci cât pentru tot campionatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luptă între Metal şi Tomis pentru titlu
Luptă între Metal şi Tomis pentru titlu

Voleibalistele de la Tomis Constanţa au învins astăzi pe Dinamo, echipa bucureşteană ieşind din cursa pentru primul loc. Meciul decisiv pentru titlul de campioană, Metal Galaţi - Tomis, se joacă sâmbătă.

Ultimul turneu al campionatului diviziei A1 la volei feminin, grupa locurilor 1-4, a început astăzi, în sala "Extreme" din Bucureşti, cu victoria voleibalistelor de la Metal Galaţi, scor 3-0 (20, 17, 24) în partida cu Ştiinţa Bacău.

În al doilea joc al zilei, cel dintre Tomis Constanţa şi Dinamo Romprest Bucureşti, miza a fost imensă, învinsa urmând să iasă complet din lupta pentru titlul de campioană. Dinamo nu a reuşit să-şi valorifice avantajul terenului propriu, Tomis câştigând cu 3-1 (-23, 15, 23, 25).

În clasament, înaintea ultimelor două etape, conduce Metal Galaţi, cu două victorii mai mult decât Tomis Constanţa şi trei faţă de Dinamo.

Sâmbătă, de la ora 15.00, este programată marea confruntare dintre Metal Galaţi şi Tomis Constanţa. În cazul unei victorii, formaţia gălăţeană ar avea asigurată câştigarea campionatului, a patra oară la rând. Dacă învinge Tomis, verdictul va fi amânat o zi, Metal având şi varianta unei victorii în partida de duminică cu Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite