Mega-turneu de volei pe plajă la Mamaia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 6-10 iulie, la Mamaia, are loc Campionatul European de Volei de Plaja CEV Satellite Constanţa 2011. Competiţia care va avea loc pe Plaja Cazino din Mamaia este dotată cu premii în valoare totala de 15.000 de Euro, iar punctele obţinute contează în clasamentele internaţionale.

La evenimentul organizat de Federaţia Română de Volei şi Direcţia de Sport Constanţa în colaborare cu FOR Sport, participă 54 de echipe de sportivi din 21 de ţări, la feminin şi masculin.

Evenimentul va fi transmis în direct la DIGI Sport, iar revistele Click! Sănătate şi OK! sunt parteneri media. Intrarea publicului este liberă.

Programul Competiţiei
Miercuri, 6 Iulie 2011 - Country Quota Play-Off si (masculin şi feminin)
Joi, 7 Iulie 2011 - Turneu de calificări (masculin şi feminin)
Vineri, 8 Iulie 2011 - Tabloul principal (masculin şi feminin)
Sambata, 9 Iulie 2011 - Tabloul principal (masculin şi feminin)
Duminica, 10 Iulie 2011 - Semifinale / Finale (masculin şi feminin)

Pe tabloul principal masculin de opt  sunt deja calificate trei perechi autohtone: Lelea Cătălin/Emanuel Lung, Mehedinţeanu Bogdan/Iulian Bala şi Marius Maskovits/Petru Abrudan. Lor li s-ar putea alătura şi alţi români din faza calificărilor. Principalii  favoriţi sunt ucrainenii Mykola Babich şi Oleksandr Ioisher.

La feminin, pe tabloul principal sunt prezente două perechi româneşti: Alexandru Irina/Manole Suzana şi Oprişan Nicoleta/Marina Cojocaru.

"Anul trecut, la prima ediţie, România şi Constanţa au trecut cu brio examenul şi sunt sigur că organizatorii vor asigura anul acesta participanţilor şi fanilor un show splendid şi câteva zile superbe de acţiune", a declarat preşedintele Conferederaţiei Europene de Volei, André Meyer.

Turneul de la Mamaia este dintre cele opt concursuri challenger şi satelit organizate în acest sezon de federaţia europeană. La acestea se mai adaugă două turnee Masters (în Serbia şi Polonia, cu premii de 50.000 euro, respectiv 100.000 de euro).

Echipele care vor obţine cel mai bun punctaj din aceste 10 concursuri vor participa în perioada 9-14 august la Kristiansand (Norvegia) la marae finală a sezonului, unde premiile totale ajung la 200.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite