Înfrângere românească în Liga Europeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de volei feminin a României a pierdut, cu scorul de 2-3  partida susţinută în faţa reprezentativei Franţei, contând pentru Liga Europeană.

 În urma rezultatului, „tricolorele” ocupă locul al doilea în grupa B, fiind devansate de echipa Tuciei, calificată deja la turneul final.  „A fost un meci dificil, mă aşteptam să fie aşa.

Franţa este o echipă de valoare, iar noi mai avem probleme de rezolvat la preluarea serviciilor în primul rând. Căutăm jucătoare pentru echipa naţională pentru acest post pentru că fără preluarea serviciilor nu poţi câştiga un meci de volei“, a spus antrenorul echipei, Bogdan Paul. 

România are până acum şase victorii în Grupa B a Ligii Europene şi trei înfrângeri, toate în faţa Franţei.  România face parte din Grupa B a Ligii Europene, alături de Turcia, Franţa şi Marea Britanie, urmând ca în turneul Final Four să se califice o singură formaţie, deoarece Turcia este deja calificată.

Final Four-ul Ligii Europeane se va disputa la 11 şi 12 iulie, la Kayseri (Turcia). Din Grupa A vor ajunge la Final Four echipele care vor termina pe primele două locuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite