Grevă la Metal Galaţi, campioana la volei feminin a jucat cu junioarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neplătite de câteva luni, voleibalistele echipei campioane, Metal Galaţi, au refuzat să joace în penultimul meci al returului diviziei A1, cel cu Penicilina Iaşi. În locul lor a intrat pe teren echipa de cadete, jucătoare de 15 şi 16 ani, oaspetele câştigând lejer, scor 3-0 (13, 10, 4).

Astfel, s-a ajuns în inedita situaţie ca între două jucătoare de pe teren să fie o diferenţă de vârstă de 30 ani: Tatiana Popa (Penicilina Iaşi), 45 de ani - Claudia Olariu (Metal), 15 ani.


Nici antrenorul Zoran Terzic nu a fost la meci, el venind la sală după jumătate de oră, când a condus antrenamentul „grevistelor". „Nu vă pot spune mare lucru despre ce s-a întâmplat astăzi şi nici despre ce se va întâmpla în viitor. A fost decizia fetelor. Sunt restanţe financiare şi din păcate nu am mai putut lua legătura cu patronul echipei de două săptămâni" a declarat Zoran Terzic.


Terzic a reafirmat că este posibil ca jucătoarele sale să plece de la echipă înaintea partidelor din turneele pentru locurile 1-4. "Este posibil orice, poate fetele nu vor mai juca sau o vor face la un alt nivel faţă de cel obişnuit, este posibil chiar să plece de la echipă", a mai spus Terzic.


Este a doua oară în acest sezon când voleibalistele de la Metal refuză să joace. La partida din Liga Campionilor, de pe teren propriu, cu Asystel Novara, trei dintre jucătoare nu au vrut să intre pe teren, ca protest pentru neplata salariilor. Este vorba de Mira Golubovic, Jelena Alajbeg şi Olga Tocko.
Ulterior, tot din cauza salariilor neachitate, coordonatoarea poloneză Milena Sadurek a părăsit echipa din Galaţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite