Dinamo, surclasată în penultimul meci din Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
volei
volei

Echipa DinamoBucureşti a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (25-16, 25-21, 25-27, 25-19), după o oră şi 50 de minute, de formaţia poloneză Bielsko Biala, într-un meci din etapa a V-a a grupei E a Ligii Campionilor.

La partidă au asistat aproximativ 500 spactatori, deşi formaţia dinamovistă ratase deja calificarea în faza următoare.

Managerul Marian Ştefan a declarat că ţinta dinamoviştilor pentru actualul sezon este câştigarea titlului. "A fost o înfrângere urâtă. S-a văzut că jucătoarele noi nu s-au integrat cum ar fi trebuit. Vă promit că vom avea o adevărată echipă în sezonul următor al Ligii Campionilor. Calificarea s-a pierdut la meciul din Polonia, iar în ultima partidă, în Azerbaidjan, ne mai rămâne să facem un meci cât mai frumos, deşi ştim că va fi foarte greu. Ţinta noastră în acest sezon rămâne titlul de campioană, deoarece nu am mai câştigat acest trofeu de 20 de ani", a spus Ştefan.

Căpitanul echipei Dinamo, Alida Marcovici, a promis că anul viitor echipa sa va arăta mai multe în Liga Campionilor: "Din păcate am avut probleme la preluări, iar acest lucru ne-a costat. În ciuda faptului că nu am câştigat niciun meci cred că am părăsit această competiţie cu capul sus, având în vedere că am nimerit într-o grupă cu echipe foarte puternice. Jucătoarele care au venit în ultimele zile încă nu s-au adaptat, însă sperăm ca în meciurile următoare din campionat să creştem tot mai mult. Să dea Dumnezeu să luăm campionatul şi să revenim în Liga Campionilor, unde cu siguranţă vom arăta mai multe anul viitor".

În ultimul meci din grupa E, Dinamo Bucureşti va întâlni, în deplasare, formaţia azeră Rabita Baku, la 11 ianuarie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite