Craiova: Victorie de senzaţie a voleibaliştilor la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Voleibaliştii craioveni au luptat până la ultima minge
Voleibaliştii craioveni au luptat până la ultima minge

Nou-promovaţi în prima ligă, sportivii din Bănie au reuşit să obţină primul succes în faţa unei echipe de tradiţie în voleiul masculine românesc. Şi fetele s-au impus fără emoţii la Cluj.

Elevii pregătiţi de Dănuţ Pascu au început foarte bine meciul câştigând primul set cu 25-20. În setul secund dinamoviştii s-au impus cu 25-19. Oaspeţii au revenit la jocul agresiv şi au preluat din nou conducerea la seturi: 25-21. „Câinii roşii“ au dus partida în setul decisive după 25-18. În ultima manşă Victoria a fost obţinută de craioveni cu 15-12.

După joc, antrenorul Dănuţ Pascu şi-a felicitat sportivii: „Băieţii şi-au dorit foarte mult să câştige, au fost foarte montaţi, au crezut în forţele lor şi au luptat pentru fiecare minge. I-am simţit de la încălzire că o să facă un meci mare. Această victorie necorelată cu un succes sâmbătă, acasă, cu Ştiinţa Baia Mare nu are mare relevanţă“. Tehnicianul craiovean a început meciul în formula: A. Stoian, A. Briscan, I. Terpea, R. Oprişor, M. Bălă, Todoran şi A. Călin (libero). Au mai jucat Teleleu, Căpitanu, Filip şi Voineag.

La feminin, componentele de la SCM Craiova au dispus în deplasare de „U“ Cluj cu 3-0: 25-21, 25-16, 25-22. După meci, antrenorul Petrică Stancu a declarat: „Sunt mulţumit pe deplin de rezultat nu şi de evoluţie. Pentru că am avut şi unele sincope, dar forţa şi unitatea echipei şi-au spus cuvântul. Noi deja ne gândim la jocul de sâmbătă de pe propriul teren cu Tomis Constanţa, unde ne dorim să demonstrăm că formăm o echipă puternică“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite