Carmen Ţurlea va evolua pentru România la Europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul naţionalei de volei a României, Cristian Zgabercea, a declarat pentru handbalvolei.ro că o aşteaptă pe Carmen Ţurlea (Piacenza) să se prezinte la convocarea la lotul tricolor după 1 septembrie, la Constanţa.

"O aşteptăm pe Carmen la lot după 1 septembrie. Cred că va fi un mare câştig pentru naţională, dacă vine "cu sufletul" alături de fete. În acest moment doar Flori Nedelcu se află în cantonamentul din Sebia, în timp ce Iuliana Nucu şi Mirela Corjeuţanu au început pregătirea la sala de forţă, aici, la Constanţa" a declarat pentru handbalvolei.ro, managerul naţionalei, Cristian Zgabercea.

Fiica unei foste "tricolore", Marinela Neacşu, Ţurlea a debutat în Divizia A în urmă cu 16 ani, la Rapid. Din 1997 s-a transferat în Italia, jucând, de-a lungul timpului, pentru mai multe formaţii din prima ligă.

Cu una dintre acestea, Radio 105 Foppapedretti Bergamo, a cucerit titlul în sezonul 2001-2002. Aceasta a fost şi cea mai mare performanţă a celei care joacă, de aproape 15 ani, în naţionala României. Ea nu a mai evoluat sub tricolor de doi ani.

Astfel, România le va avea în lot la Campionatul European de Volei pe cele mai bune jucătoare ale momentului. În acest moment, pe lângă lotul care a participat în Liga Europeană, doar Florentina Nedelcu se află în catonamentul din Serbia. Celelalte două straniere, Iuliana Nucu şi Mirela Corjeţanu sunt la Constanţa, unde efectuează un program de pregătire la sala de forţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite