CSM Sibiu, în locul ProVolei Botoşani în Divizia A feminină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Română de Volei a anunţat, miercuri, că în sezonul 2011-2012 al Diviziei A va evolua echipa CSM Sibiu, în locul formaţiei ProVolei Botoşani, care s-a retras din competiţie.

"În urma analizei din cadrul şedintei Comisiei Centrale de Competiţii, din data de 9 august, conform R.O.A.V. cap.4, s-a hotărât ca locul rămas vacant în Divizia A feminină, în urma retragerii echipei CS ProVolei Botoşani, să fie preluat de către echipa CSM Sibiu", se arată în comunicatul FR Volei.

Formaţia din Botoşani a promovat sezonul trecut în prima ligă, dar problemele financiare au determinat conducerea să anunţe încă de la finalul sezonului 2010-2011 că vor renunţa la Divizia A.

În aceste condiţii, CSM Sibiu va reveni în Divizia A, deşi a retrogradat la finalul stagiunii anterioare. În prima etapă a campionatului 2011-2012, CSM Sibiu va juca în deplasare cu CSU Medicina Târgu Mureş. De asemenea, în Cupa României, programată la Zalău, între 15-7 octombrie, formaţia ardeleană va întâlni în primul tur pe CSM U Craiova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite