VIDEO: Imagini unice de la antrenamentul campioanei Lindsey Vonn

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lindsey Vonn
Lindsey Vonn

Americanca Lindsey Vonn, cea mai sexy schioare din lume în acest moment, este şi una dintre cele mai valoroase sportive ale momentului. O parte din sesiunea ei de antrenamente la sală a fost postată pe Youtube.

Campioană olimpică la Vancouver, în proba de coborâre, Lindsey este una dintre cele mai vânate spotrive pentru semnarea de contracte publicitare. Nu doar pentru valoarea ei - se află în luptă pentru cucerirea celui de-al treilea Mare Glob de Cristal la schi, acordat campioanei sezonului în clasamentul general al tuturor disciplinelor schiului alpin din Cupa Mondială - ci şi pentru felul în care arată.

Anul acesta, fotografiile cu ea în costum de baie, publicate în Sports Illustrated, au fost un adevărat boom mediatic. Iar filmul de la sesiunea foto, pe CARE ÎL PUTEŢI VEDEA AICI a stabilit recorduri de accesări şi aprecieri.

Acum, pe Youtube a apărut un nou film cu Vonn, de data aceasta la antrenamente. El demonstrează nu doar seriozitatea cu care cea mai valoroasă schioare a lumii se pergăteşte, dar şi faptul că, în orice ipostază, îşi pastrează sex-appeal-ul.

AICI PUTEŢI VEDEA FILMUL ANTRENAMENTULUI UNEI MARI CAMPIOANE

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite